Now Playing Tracks

Do you?

Mase muke aku burn balik dri pulau perhentian, kau salesperson pertama yg tegur ‘ana, nape muke u gelap’.. sekarang muke aku da cerah balik, kau satu2nya salesperson yg tegur ‘ana, u sudah putih balik’. Even collegue aku pon xperasan yg muke da cerah balik. Wlpon rmai salesperson yg aku jumpe, cume kau je prihatin muke aku gelap n cerah. Do you like me mr. Henry?? Hehe

Acah2 caring

Aku beruntung sbb dpt kwn ofis yg sporting, giler2 n caring. Tapi kadang2 caring dorg nie over tau. Konon2 caring bab carikan aku jodoh. Haih. Pantang nampak salesperson, staff coway atau mamat2 hensem, mesti dorg nak adjustkan tuk aku. Suruh aku ngorat dulu la. ‘Ana,yg nie lg hensem, u ngorat die jela’.. ‘ana, yg nie lg taff’.. ‘ana,nie lg putih’..’ana, bla bla bla bla….’. Adoi,byk mende lg aku pk dri pk kan lelaki. Aku nk pk cemane nak jd best admin, best attendance award and segala yg best la. Work is my priority.

Cinta tak terbias

Cinta takkan terbiaskan dengan waktu
Aku tetap menanti kamu

Senyumku tak mampu sembunyikan lagi
Seriku yg telah terhapus saat kau pergi
Kau bawa bersama ceria hariku
Kau tinggalku senyum palsuku

Namun xberubah
setiaku masih ada

Cinta takkan terbiaskan dengan waktu
Aku tetap menanti kamu
Biarpun sejuta datang kepadaku
Tetap kamu masih kamu

Cinta takkan terbias waktu

We make Tumblr themes