Now Playing Tracks

Alasan tuk bahagia

Seperti mentari kan hilang
Mengikut jejakku menghapus bayangmu
Teruslah ku membawa cinta
Jauh dariku jauh darimu

Dan tidak bisaku mengerti
Semua terjadi harus begini
Kini yang tinggal hanya
Sisa-sisa kisah yang terindah
Dan hitam tiba membawa derita

Sejujurnya masih ada rasa cinta
Yang tak akan putus
Kerna alasanmu untukku bahagia
Seharusnya kau sedari
Separuh jiwaku akan mati
Yang tinggal hanya
Alasan untuk bahagia

Rintihan kalbu - qalam band

Ku rasakan sepi hati
Bila kau tiada disini
Ku rasakan hampa hati
Bila kau tiada disini
Menemani hidupku
Menemaniku

Tak ada yang bisa
Mencintai diriku
Seperti kau mencintaiku
Tak ada yang bisa
Mengerti  diriku
Seperti kau mengerti aku

Seperti hati x disini
Bila kau jauh dariku
Seakan mimpi x bererti
Bila kau jauh dariku
Aku seperti khayal
Yang tiada penghujungnya

Azam 2014

Dah half of feb,baru skang nak set azam tahun baru. Better late than never kan. Azam tahun baru aku xbyk sgt,cume nak ubah diri menjadi yg lebih baik. Dari segi perangai, penampilan diri,menjaga aurat dgn lebih baik dan yg pling pntg menjaga hubungan dgn Allah. Kalau hubungan dgn allah pon fail,mcm mne aku nak jage hubungan dgn manusia. Semoga aku istiqamah dgn perubahan yg aku lakukan. Semoga niat aku dipermudahkan dan diredhai Allah. Tahun baru nie nak hepi je bley x? Kalo x hepi pon,buat2 hepi jela chik. ;))))

To Tumblr, Love Pixel Union