Now Playing Tracks

Comel ke?

Kata mr. Alex chua

'U tahu x, u mmg nampak xlawa tapi u sangat comel. Your look so innocent and nampak keikhlasan tau muke u. Being comel lg berharge sbb kalau cantik xkan kekal lame. Comel selamanya'…

Ok,kembang kempis jap. Hahaha.

Selamaku bernafas

Selagi jantungku berdetak didalam tubuh
Aku kan menjaga cintamu didalam hatiku
Selama bintang selalu ada di malam-malammu
Aku kan menjadi cahaya didalam gelapmu

Andai dia tak bisa denganku
Aku relakan hidupku tanpa cinta, seumur hidupku
Tuhan ku harap sekali saja
Aku bisa mencintai dan dicintai, seumur hidupku

Dan ku berjanji
Seperti mentari yang menemani hari
Dan ku pastikan
Hidupmu tak akan pernah menangis kernaku

Lepaskan

Mulai saat ini, detik ini, aku lepaskan kau dari hati aku. Pergilah. Pergilah jauh2. Aku kene terima kenyataan. Aku kene redha. Aku kene ikhlas. Mungkin inilah takdirnya. Agar kita semua lebih bahagia. Pergilah dengan kebahagiaan kau. Pertahankanlah. Jangan sia2kan dia.

Lou gong

Almost 2week aku xtegur lou gong. Acah2 sombong. Xpandang muke die langsung. Then td kebetulan time buat keje kat kaunter, dia pon ade. Lame. Aku buat xtahu pon. Bile aku nak masuk dlm dia panggil ‘yobo~~~.. u da xhirau i ea’. Hahahahah rupanya dia perasan yg aku buat xtahu kat dia. Nie yg buat aku makin suka kat lou gong. ♥♥♥

New staff

Arinie ade new staff (boy) tapi die base dekat kepong. Cume training kat hq dlm 3hari cmtu. Dan dlm morning briefing, collegues aku sume dok naikkn name aku ‘ana’ ‘ana’ ‘ana’. Acah2 nak kenenkan aku dgn budak baru tu. Nape i ea? Then dorg ckp ‘ade budak ensem mesti bg u dulu ma’. Ok paham. Hahahaha. Pantang nampak yg hensem, mesti nak kenenkan dgn aku, sruh aku ngorat.

We make Tumblr themes