Now Playing Tracks

Insta, fb & tumblr

Yes! I have insta, fb and tumblr. Each social network have a diff content and message dat i post and upload. On fb aku post gmba2 hepi shja, no post status2 sedey atau gmba yg sedih2 belaka. Sebab ape, most of my friend and relative is there. I dont want them to know what i have been through, what make me sad, when i fell down, what i hate the most, who i dont like. Sbb org cpt buat spekulasi, buat andaian, kepochi and batu api. Aku buat insta baru coz i like online shopping. Owh,insta lame da delete sbb aku xnak dat ‘someone’ know what im doing, am i happy or not. Dekat fb pon aku da block. Aku xtahu sbnrnye kite bley block org yg da follow kite tu. Cis! Aku byk follow online store, artis and islamic post. Follow acc yg byk kate2 smgt, ketuhanan, yg mengingatkan tentang Allah, pengisian rohani. Sbb kite nie manusia selalu lalai, selalu ingat Allah bile dalam kesusahan je. Dan aku salah seorang manusia itu. N now aku sedang cube untuk jadi lebih baek dari sebelumnya. Insyaallah. So my insta for me to post about what food dat i like, artis korea yg aku suke (hehe) & kata2 smgt. Mule2 aku xnak follow kwn2 aku kat insta, tp bile da sorg2 tahu acc aku, aku follow jela. Ade yg followback,tp lmbt nau aku apprve. Hee. Tumblr? Medium dat i like the most. Sbb kat sini aku boleh luahkan semuanya. Ye! Semuanya. Perasaan, pengakuan dan kehidupan. Sini tmpt aku luahkan perasaan sbb xde yg tahu tumblr aku. Dan aku suke post lirik lagu. Lirik lagu kdg2 mmg kene dgn kehidupan aku. Owh, so sad. I love u tumblr!

Saat kau pergi

Saat kau pergi
Berlinanglah air mataku
Betapa cinta ku rasakan
Kebahagiaan itu
Kini lenyaplah sudah

Tak pernah ku inginkan
Perpisahan ini terjadi
Ku hanya bisa merelakan
Jika memang kau pikir
Ini lah yang terbaik

Tak perlu kau beri alasan
Mengapa kau ingin pergi meninggalkan diriku
Karena ku yakin mungkin semuanya itu bisa
Membuatmu bahagia

Sepenuhnya ku menyadari
Bahwa cinta itu tak mesti harus memiliki
Namun ku akan terus selalu menyayangimu
Setulusnya hati

Tak pernah ku inginkan
Perpisahan ini terjadi
Betapa cinta ku rasakan
Kebahagiaan itu
Kini lenyaplah sudah

Saat kau pergi
Berlinanglah air mataku

We make Tumblr themes